En af de helt store samtalemner ovenpå Premier League opstarten var Arsenals 0-2 nederlag hjemme mod West Ham. West Ham overraskede hele fodboldverdenen, da de valgte at stille op med den blot 16-årige midtbanespiller Reece Oxford. Den unge englænder fortæller i dag historien i Daily Express om, hvordan han blev kasseret i topklubben Tottenham

Læs også: Jose Mourinho desperat efter at skrive med Terrys afløser

Reece Oxford udtaler følgende:

– Jeg var i Tottenham et stykke tid, men de gad ikke at have mig. Jeg besluttede mig for, at West Ham var den rigtige beslutning. Jeg ved ikke, hvad der gik galt i Tottenham – jeg var angriber dengang.

– Men i West Ham er opsætningen fantastisk. Ungdomsakademiet vil gerne udvikle spillere. West Ham giver spillerne chancen. Der er mange af de spillere, som slår igennem.

Reece Oxford – i samme fodspor som Chelsea-legende

West Ham er berygtet for at udvikle unge talenter heriblandt den tidligere Manchester United midterforsvar, Rio Ferdinand og Chelsea legenden Frank Lampard, som begge startede deres karriere på West Hams ungdomsakademi.

Læs også: De mest mindeværdige Premier League-debuter

Reece Oxford har fået mange roser med på vejen efter hans fremragende debut i Premier League, hvor blandt andet den tidligere skotske verdensklasse midtbane, Graeme Souness har beskrevet Oxfords præstation som vanvittig.