Den 24-årige FC Barcelona-midtbanespiller Rafinha rygtes igen væk fra Camp Nou. Der er stor interesse i brasilianeren fra italienske og engelske storklubber, ifølge engelsk medie.

Af Lasse D. Drescher

Den 24-årige brasilianske FC Barcelona-spiller Rafinha, er tidligere blevet rygtet væk fra den spanske storklub. Mediet Sportlens skriver nu at der er stor interesse fra Premier League-storklubber.

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)eres

De storklubber fra Premier League som viser stor interesse, er Tottenham, Arsenal og Liverpool. Rafinha ønskede ifølge mediet et FC Barcelona-exit i løbet af sommeren, men grundet en langvarig knæskade blev Rafinha ikke solgt.

Den 24-årige midtbanespiller har en drøm om at komme med til VM-slutrunden i Rusland i 2018. Det forventes at Rafinha gerne vil forstørre hans chancer, ved at komme til en klub hvor han kan få spilletid, og vise hvad han egentlig kan.

Brasilianeren har en kontrakt med FC Barcelona frem til år 2020. Der er dog en massiv frikøbsklausul inkluderet, i Rafinhas kontrakt med FC Barcelona. Frikøbsklausulen lyder på omkring 550.000.000 kroner.

Kan de to italienske klubber deltage i kampen?

Mediet skriver samtidig at de to italienske storklubber AC Milan og Inter Milan, også har fået øjnene op for den 24-årige FC Barcelona-spiller. Specielt AC Milan har været ude og vise, at de har fået mange penge i kassen.

Der meldes dog ikke noget om hvor Rafinha foretrækker at spille. Det meldes bare ud at Rafinha ønsker spilletid, så han kan komme med på holdet til VM-slutrunden i Rusland.

Læs også: EA afslører: Her er de bedste spillere i FIFA 18