Massimiliano Allegri har udelukket muligheden for at fortsætte som træner i Italien, efter hans ophold i Juventus kommer til en ende. Han bliver desuden ved med at blive rygtet til både Chelsea FC og Arsenal.

Den 50-årige succestræner, Massimiliano Allegri, har antydet, at hans karriere som træner i italiensk fodbold er forbi. Foto: Nicolo Campo/LightRocket via Getty Images

Massimiliano Allegri har høstet store roser for sit succes ophold som træner for Juventus – og har været kædet sammen med et muligt skifte til Premier League.

Ifølge adskillige artikler i de britiske medier, kunne Chelsea FC meget vel være på udkig efter en ny træner. Man ønsker nemlig at skille sig af med Antonio Conte, der ikke har levet op til forventningerne.

LÆS OGSÅ: Har du set det? Cristiano Ronaldo scorer vanvittigt mål for Real Madrid

Arsenal på den anden side, forventes at skabe en liste over potentielle kandidater, der kan erstatte Arsene Wenger i nærmeste fremtid. Her er Allegri en af de øverste navne på listen.

Den nu 50-årige Massimiliano Allegri har indrømmet, at han ingen planer har om at blive i Italien, når hans tid med Juventus kommer til en ende.

Massimiliano Allegri fortalte følgende til Daily Telegraph: “Jeg vil helt sikkert væk. Jeg er færdig i Italien.”

LÆS OGSÅ: Dårligt nyt for Liverpool: Stjernespiller meldes ude resten af sæsonen

Chelsea FC er i øjeblikket ved at hele sig efter weekendens skuffelse mod lokalrivalerne fra Tottenham. I Londonopgøret tabte man med 3-1 på hjemmebane. Resultatet betyder, at The Blues nu er på femtepladsen i ligaen, og otte point bagefter fjerdepladsen, Tottenham.

I mellemtiden forbereder Arsenal sig i øjeblikket på det første opgør i den vigtige Europa League-kvartfinale mod russiske CSKA Moskva. Kampen spilles torsdag aften på Emirates.

LÆS OGSÅ: Avis: Liverpool vil skille sig af med seks spillere – se hvem her