Hvis du har fulgt med er di klar over, at Liverpools superstjerne, Phillippe Coutinho, længe har forsøgt at tvinge et skifte væk fra Merseysideklubben. Som bekendt fik han ikke sin vilje, og han må blive i klubben i mindst et halvt år mere. I kølvandet på det, har vi lavet en liste over dem, der står i samme situation. 

AF KRISTIAN PARIS

Nacer Chadli

Tottenham Hotspur’s Belgian midfielder Nacer Chadli 

En af de lidt mindre profilerede spillere, der står i samme situation som Coutinho, er tidligere Tottenham kantspiller fra Belgien, Nacer Chadli. Belgieren er lige nu på kontrakt i WBA og under hele sommeren blev han sat i forbindelse med et skifte til Swansea City.

Det kunne BB Sport rapportere om så sent som i sidste uge. Men… den 28-årige landsholdsspiller måtte se sin chance forpasset, og han må det næste halve år blive i the Hawthorns.

Shkodran Mustafi

 (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Den tidligere Valencia spiller, der nu spiller for Arsenal, Shkodran Mustafi, har åbenlyst gjort opmærksom på sin lyst til at komme væk fra London. Den tyske forsvarer vil angiveligt væk fra Wengers mandskab efter han ikke har fået nok chancer på førsteholdet. Det skriver the Daily Express.

Han kom till fra Valencia for omkring 350 millioner, og siden da har han modtaget 11 gule kort og døjet med knæproblemer.

Alexis Sánchez

 

En anden Arsenal spiller er chilenske Alexis Sanchez. Den lynhurtige angriber har længe villet væk fra London efter de ikke vil tilbude ham en ny kontrakt på hans betingelser. Han vil simpelthen have for meget i løn.

Hvorfor Wenger ikke har solgt ham denne sommer vides ikke. Det ender bare med han smutter gratis næste sommer… 🙁

2. Virgil van Dijk

 (Photo by Ian Walton/Getty Images)

Hvis du bare har fulgt lidt med, kender du også sagaen om van Dijk, Southampton og Liverpool. Den hollandske kaptajn indgav en officiel transferanmodning efter Southampton ikke ville sælge ham til Liverpool.

Det hjalp ikke, og hollænderen er nu ‘fanget’ i Southampton.