Det tegner ikke godt for Silkeborg IF. I et interview med BT melder træner Peter Sørensen nemlig om lavvande i kassen. Silkeborgenserne har mildest talt brugt hver en krone.

SILKEBORG, DENMARK – SEPTEMBER 30: Silkeborg IF huddle prior to the Danish Alka Superliga match between Silkeborg IF and FC Nordsjalland at Mascot Park on September 30, 2016 in Silkeborg, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Fredag aften måtte Silkeborg IF lide sæsonens tredje udebanenederlag, da de tabte 1-0 til AC Horsens på CASA Arena i Alka Superligaen.

Pointhøsten er udeblevet, men det får dog ikke cheftræner, Peter Sørensen, til at hive checkhæftet frem og forbedre truppen:

– Vi har i princippet brugt vores penge. Resultaterne i den næste kampe kommer ikke til at afgøre, om vi skal handle eller ej.

– Jeg synes, vi har et godt hold. Mange af vores spillere vil blive bedre, fordi de er på vej tilbage fra skader.

– Jeg er fortrøstningsfuld, for vi bliver stærkere. Men tiden går, og pointene bliver fordelt nu, hvor vi ikke er stærke nok.

LÆS OGSÅ: Video: Derfor elsker vi Balotelli – laver jubelscene et vanvittigt sted

I forhold til ageren på transfermarkedet, lader det dog heller ikke til, at flere spillere forlader SIF i dette transfervindue.

En af klubbens store profiler, Robert Skov, rygtes væk. Den 21-årige silkeborgenser vil dog ikke fokusere på fremtiden, men koncentrerer sig udelukkende om nutiden. Skov påpeger, at det for hans vedkommende kun handler om at vinde kampe og udvikle sig i Silkeborg.

– Man må aldrig sige aldrig, men som det ser ud lige nu, spiller jeg også i Silkeborg, når vinduet er lukket, siger Robert Skov.

På fredag skal holdet forsøge at rejse sig, når de hjemme på deres nye stadion, JYSK Park, tørner sammen med nyoprykkerne fra FC Helsingør.

LÆS OGSÅ: Neymar afslører: På dette tidspunkt besluttede jeg mig for at skifte