Et af de talenter, der for alvor i denne sæson er blomstret op hos Superliga-klubben, FC Nordsjælland, hedder Mathias Jensen, og efter et par gode præstationer i den danske bedste række har han nu tiltrukket sig interesse fra udlandet.

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Den unge fløs er på alles læber i øjeblikket, og der findes vel ikke en ekspert med blik på Superligaen, som har kunnet overse den unge Mathias Jensen i denne sæson, der har været en drivkraft og en midtbanedynamo for FC Nordsjælland.

LÆS OGSÅ: Dortmund-stjerne har 12 måneder tilbage af sin kontrakt: Nu står Liverpool klar med et tilbud, som ingen andre kan matche

Mathias Jensen har i den grad grebet chancen, og han har udviklet sig til at blive en stor stjerne for FC Nordsjælland i denne sæson. Faktisk er det kommet så vidt, at han er blevet en af ligaens bedste på sin position.

Dermed høster den unge Jensen da også massive roser fra nær og fjern. Den blot 22-årige dansker har været en stor del af faktoren for, at det er gået FC Nordsjælland så godt i denne sæson, hvor de har imponeret alt og alle, efter sommerens salg af Marcus Ingvartsen og Slovan Lobotka, mens man i januar måtte sige farvel til Emiliano Marcondes, der fløj til Brentford.

LÆS OGSÅ: Han ankom til Liverpool i sommer: Nu er Real Madrid villige til at give 1.200.000.000 for ham

De imponerende på banen har også kastet blikke af sig fra udlandet. Den unge Jensen har dog ingen planer om at tage af sted, med mindre det er en af de helt store drenge, som lokker med et tilbud.

LÆS OGSÅ: Liverpool er nået til enighed med stjernespiller – pris: 700.000.000 kroner

Således afslører han i et interview med Canal 9, at han godt kunne finde på at forlade de trygge rammer i Farum, hvis Barcelona kom forbi Right to Dream Park med et tilbud til den unge midtbanespiller.

–Jeg har altid været stor Barcelona-fan, så vi kan godt aftale, at jeg overtager for Andres Iniesta, hvis du kan fikse det, siger han til Canal 9’s reporter, Kasper Marker i et langt interview.

LÆS OGSÅ: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub