Real Madrid har ikke helt haft den sæson de kunne håbe på. Sidste sæson gik over al forventning; hovedstadsklubben slog Barcelona af pinden og vandt La Liga for første gang i fem år, ligesom de også vandt Champions League. 

AF KRISTIAN PARIS

Men måske kan deres seneste sejr rette lidt op det faktum, at klubben lige nu er hele 8 point efter rivalerne fra Barcelona, og at de kun ligger nummer fire den bedste spanske række.

De spanske giganter Real Madrid har nemlig lige vundet VM for klubhold for andet år i træk. Det sker efter klubben vandt 1-0 over den brasilianske storklub Gremio med et mål af Cristiano Ronaldo – et fantastisk frispark scoret i de Forenede Arabiske Emirater.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Den franske manager Zinedine Zidane vandt CHampions LEague sidste år ligesom de også vandt VM for klubhold. Det har de gjort igen i denne sæson og det er de faktisk den første klub til at gøre nogensinde.

– Jeg er meget glad for at se Bale tilbage igen. Han ser meget glad ud og er meget glad for at være tilbage blandt sine holdkammerater igen.

Zidanes hold var den brasilianske storklub overlegen. Klubben stillede med alle de store fra start, deriblandt Sergio Ramos, Toni Kroos, Casemiro, Luka Modric, Ronaldo, Karim Benzema og Isco. Bal derimod startede kampen fra bænken men kom ind og gjorde et godt indtryk. 

Meget overraskende formåede den spanske storklub at komme foran på et mål af Cristiano Ronaldo – et frisparks mål fra hele 30 meter, var alt, hvad der skulle til for at bryde de brasilianske mestre ned.

 

Nu kan Real Madrid med sejren tilføje endnu et trofæ til deres allerede imponerende trofæ skab hjemme i klubben. Næste gang kongeklubben er i spil er dagen før juleaften, den 23. december, hvor de klassiske El Clasico spilles på Bernabeu.