FC Barcelona og Manchester United dyster i aftenens kamp på Camp Nou om en plads i semfiinalen i Champions League. Men også udenfor banen er der en dyst i gang.

af: Emil Plovgaard

Marcus Rashford Manchester United
Foto: Gareth Copley/Getty Images

Tirsdag aften går det løs i Cataloniens hovedstad, Barcelona, hvor La Ligas nummer 1 skal i aktion mod Premier Leagues nummer 6.

Men kampen slutter ikke dér. For de to klubber kæmper nemlig også om, hvem der får lov til at få gavn af Marcus Rashford i den kommende sæson.

Således skriver den engelske avis, The Mirror, at FC Barcelona har planer om at sende et bud af sted på den unge United-stjerne.

LÆS OGSÅ: 600.000.000 kroner: Juventus pønser på at hente Barca-profil til sommer

Buddet skulle ligge i omegnen af 100 millioner pund – cirka 870 millioner danske kroner.

Den unge Marcus Rashford har blot ét år tilbage af sin kontrakt med De Røde Djævle, men klubben ønsker at holde på ham lidt længere.

Helt nøjagtig har de planer om at forlænge kontrakt med den engelske landsholdsspiller frem til sommeren 2024.

LÆS OGSÅ: Real Madrid har to transferplaner til sommer: Den billige og den dyre

De to parter er dog ikke nået frem til en aftale, selvom de har ligget i forhandlingerne siden begyndelsen af i år.

Et skifte til FC Barcelona forudsætter dog, formentlig, at klubben skiller sig af med Philippe Coutinho – og her skulle Chelsea angiveligt være interesserede.

De har nemlig udset sig den brasilianske playmaker som en erstatning for Eden Hazard, der rygtes til Real Madrid. Læs mere her.

LÆS OGSÅ: Sparer på forsvaret – Manchester United må nøjes med billig græker

Kampen udenfor banen er dog ikke så afgørende i aften. Her gælder et vigtigt brag om billetterne til Champions League-semifinalen.

Hjemmeholdet, FC Barcelona, ligger i ”pole position” til en booking, da de tog en 1-0-sejr med sig fra det første opgør på Old Trafford.