Den nuværende Chelsea-målmand Thibaut Courtois ligner en ny mand i Barcelona-trøjen. Det skriver flere internationale medier som Goal.com og The Telegraph. Såfremt den beligske landsholdspiller vælger at understrege en kontrakt med den catalanske storklub, så skulle han eftersigende blive den bedste betalte Barcelona-spiller nogensinde – bedre betalt end selveste Lionel Messi.

Den 25-årige tidligere Atletico Madrid-spiller var også i sommer rygtet væk fra London-klubben. Dengang var den dog hovedstadsklubben Real Madrid, der var ude efter at forstærke holdets bagerste mand. Madrids nuværende førstevalg på posten, Keylor Navas, har dog imponeret i de seneste seks måneder og derfor skulle ‘Los Blancos’, som klubben også kaldes, angiveligt have  meldt sig ud i kampløbet om Courtois.

I en alder af 25 år betragtes Courtois allerede som en af verdens bedste målmænd (Photo by Jean Catuffe/Getty Images). 

Courtois også selv tidligere udtalt, at han på et tidspunkt godt kunne tænke sig at komme tilbage til La Liga og Barcelona kunne altså nu være den belgierens næste destination. Træner Ernesto Valverde skulle nemlig ikke være tilfreds med Marc Andre Ter-Stegen, der i øjeblikket vogter spaniernes mål – måske han kunne ryge den anden vej, til Chelsea?

The Blues, som Chelsea også kaldes, har dog ikke tænkt sig at give op i kampen om at få Courtois til at skrive under på en ny kontrakt. Træner Antonio Conte skulle nemlig være særdeles opsat på at få Courtois til at blive på Stamford Bridge, men det kræver, at de kan matche den løn, som Barcelona skulle være klar på at tilbyde keeperen.

Lønnen skulle ligge på 200.000 pund, hvilket svarer til cirka 1,7 millioner danske kroner – om  ugen. Det er mange penge, bestemt for en målmand. Såfremt han skriver under på den kontrakt med Barcelona, bliver han den bedste betalt spiller i klubben – det er nemlig angiveligt mere end hvad Messi tjener om ugen.