Den tidligere Liverpool-stjerne, Steve Nicol, mener, at Chelsea snupper fjerdepladsen fremfor blandt andre Manchester United. Fjerdepladsen er lig med Premier Leagues sidste kvalifikationsplads til Chelsea. Det er især købet af Gonzalo Higuain, der har fået Nicol til at tro på et Chelsea-mandskab i Champions League i næste sæson.

BOURNEMOUTH, ENGLAND – JANUARY 30: Gonzalo Higuain of Chelsea looks on during the Premier League match between AFC Bournemouth and Chelsea FC at Vitality Stadium on January 29, 2019 in Bournemouth, United Kingdom. (Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Chelsea kommer til at kæmpe med mange andre klubber om en position på fjerdepladsen i Premier League.

Med lørdagens 5-0-lussing over Huddersfield vendte De Blå for en stund tilbage til ligaens fjerdeplads.

Higuain, som netop er skiftet til Chelsea, på en sæsonlang lejeaftale, garnede to gange for sin nye klub i lørdags.

Og selv om Manchester United også er kommet meget godt med, så mener Nicol stadig, at Chelsea kvalificerer sig til Champions League-fodbold. Det er navnlig købet af Gonzalo Higuain, der gør forskellen.

LÆS OGSÅ: Tidligere Barca-angriber: Hent erstatningen for Luis Suárez i Manchester United!

Den tidligere Liverpool-spiller indrømmede også, at selvom Ole Gunnar Solskjær har givet Manchester United en flyvende start, så går klubben en hård tid i møde.

– Jeg vil sige, at Chelsea ender over Manchester Unitedd på fjerdepladsen, alene på grund af lejeaftalen med Higuain, fortalte Nicon til ESPN FC.

– Alt, som Manchester United har rørt ved indtil videre, er forvandlet til guld, men det varer ikke evigt.

– Jeg tror, at lejeaftalen med Higuain er det sidste stykke, der skal til, for at holde dem over Manchester United (i kampen om Champions League-fodbold i næste sæson, red.).

Chelsea skal møde Manchester City på udebane på søndag. I øjeblikket er klubben to point foran Manchester United. London-klubben indtager aktuelt fjerdepladsen i verdens bedste liga.

I mellemtiden skal Ole Gunnar Solskjærs tropper på besøg på Craven Cottage på lørdag.

SE OGSÅ: VILD KASSE: Anders Randrup scorer VANVITTIGT selvmål imod OB