Real-superstjernen varmede op til en ørkenduel mod Ibrahimovic med en ekstra speciel-behandling

Christiano Ronaldo begyndte den sidste del af sine forberedelser til rivaliseringen mod Zlatan Ibrahimovic med en fem-mands-massage, mens svenskeren trænede med sine Paris Saint-Germain-holdspillere. Real Madrid mødte PSG i en glamourøs venskabskamp på Khalifa Stadium i Doha, Qatar i starten af januar 2014. Begge de europæiske kæmper sluttede deres vinterpause der, hvor PSG allerede havde trænet op til kampen.

Verdens bedste

Cristiano Ronaldo og Zlatan Ibrahimovic var topscorerne i europæisk fodbold i 2013.

Gareth Bale, som stadig er den dyreste spiller, var ude med en lårbensskade, men Ronaldo fortsatte sin konfrontation med Ibrahimovic, som begyndte ved Portugals sejr – VM-kvalifikationskampen mod Sverige. Ronaldo, som har været i Dubai og udtalt sig på Dubais International Sportskonference, postede et billede på Twitter af hans luksuriøse sportsmassage med beskeden: ”Bliver klar til næste år med den sidste massage”.

Real var næsten lige vendt tilbage til træning fra deres vinterpause, men de vendte også tilbage uden Bale, som ikke var kommet sig over den lårbensskade, som han fik til træning den 17. december 2013. En klubudtagelse lød: ”Real Madrid har fuldført deres første træning efterfuldt af deres juleferie”. ”Holdet påbegyndte deres forberedelser til venskabskampen imod PSG på Khalifa Stadium i Doha. Carlo Ancelotti havde 18 spillere klar til årets næstsidste træning. (Raphael) Varane trænede indendørs, ligeså gjorde Bale, som også fortsatte med at træne alene på banen. (Fabio) Coentrao og (Sami) Khedira fortsatte med at komme sig, mens Marcelo og (Angel) Di Maria var fraværende med klubbens tilladelse”.

Men som vi kan se, var Ronaldo i gode hænder og klar til kampen.

ronaldo massage

Artiklen blev leveret af MassageKompagniet i København.

Besøg deres blog og læs mere om f.eks. RICE princippet, som er den mest brugte teknik inden for de hyppigste akutte sportskader.