FC Midtjyllands traditionelle dyder skal tages i brug, når Ulvene fra Heden onsdag gæster OB i Odense i pokalturneringen. Det mener Tim Sparv.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

FC Midtjylland møder på onsdag OB i DBU Pokalen på udebane i pokalens ottendedelsfinale. Det er et midtjysk mandskab, som kommer til Fyn med fem vundne Superliga-kampe i træk. Det er også noget, holdets finske midtbanespiller, Tim Sparv, er opmærksom på. Men man skal passe på med at blive for selvtilfreds.

Det udtaler han i et interview med FC Midtjyllands officielle hjemmeside.

– Jeg synes, vi har et godt momentum lige nu. Vi spiller god fodbold og scorer mange mål. Vi skal blive ved at holde fokus og ikke blive arrogante eller bekvemte. Vi vil gerne videre i pokalen, og alle drømmer om, at vi skal vinde pokalen denne gang, siger Sparv.

Læs også: Baneløber forsøgte at sparke Mbappe ned: Nu har Celtic fået sin straf

Derudover fortæller den finske midtbanespiller også, at han ser frem til et pokalopgør, som nok har en del mere spænding end de sædvanlige ligakampe. Dertil oplyser han, at holdet allerede har et godt billede af, hvordan opskriften til sejr skal være.

– Vi ved godt, hvordan OB vil spille. De har mange tekniske spillere, som er gode med bolden – og her skal vi ramme dem med vores fysik og power. Så kommer det til at gøre ondt på dem. Det er jeg helt sikker på, afslutter den finske FCM-profil.

Læs også: EfB-målmand i søgelyset hos spansk storklub: Derfor er de interesserede

Kampen mellem OB og FC Midtjyllands spilles klokken 18 onsdag og spilles på Ewii Park. Kampen kan også ses på 3+.

I øjeblikket ligger OB på en syvendeplads i Alka Superliga, mens FC Midtjylland indtager førerpladsen i den bedste danske fodboldrække.

Læs også: Den mest populære mand i Hobro og omegn: Nu er denne sjove t-shirt blevet lavet til ære for ham