Transfervinduet åbner om 11 dage. Klubberne er dog allerede begyndt at forhandle aftaler med spillere på plads. Diverse medier skriver om rygter og mange fodboldspillere aner ikke hvor de kommer til at spille i næste sæson. Vi har, med inspiration fra Goal.com, samlet de hotteste transferrygter for tirsdagen. 

Af David Paris 

Matic til ærkerival i Manchester

Den nuværende Chelsea-midtbanespiller skulle, ifølge det engelske medie The Sun, være interesseret i en genforening med sin tidligere manager Jose Mourinho. Lige nu er den portugisiske træner ansat hos Manchester United og såfremt den serbiske landsholdsspiller virkelig ønsker Mourinho som træner igen, bliver han nødt til at bytte London ud med den røde del af Manchester.

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Matic har i denne sæson været en vigtig del af det Chelsea-mandskab, der under ledelse af Antonio Conte, vandt det engelske mesterskab, tre spillerunder før tid. Et skifte væk fra The Blues vil efterlade et stort tomhul, som træner Conte ville blive nødt til at finde en løsning på.

London-klub med i jagten om Dani Alves

Den legendariske Barcelona-højre-back Dani Alves skiftede i sommer til den catalanske storklub ud med ‘Den Gamle Dame’ fra Serie A. Juventus som holdes også kaldes, vandt the double i denne sæson og var i finalen i Champions League.

(Photo by Miquel Llop/NurPhoto via Getty Images)

Alves har været en fast mand på det hold, men med 34 år, er hans karriere ved at lakke mod enden. I forsøget på også at opleve koldere dele af Europa, har han udtalt, at han måske godt kunne være interesseret i et skifte til Premier League. Manchester City meldte straks interessen, men ifølge det italienske medie Sky In Italy, har Chelsea meldt sig ind i kampen om den brasilianske landsholdsspillers underskrift.

Et skifte til den blå del af Manchester, Manchester City, er dog mest sandsynligt, idet Pep Guardiola er den nuværende træner. Han var nemlig træner i Barcelona, dengang Alves også var på holdkortet.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side – og for at læse flere rygter