Lukaku vender hjem

Den meget troværdige engelske avis The Daily Star i dagens udgave af avisen en historie om Romelu Lukaku. De skriver, at den belgiske landsholdsstjerne vender hjem. Men ikke hjem til Belgien. I stedet går der rygter om, at angriberens tidligere klub, Chelsea, har tilbudt ham en kontrakt, der indbringer ham 1,2 millioner kroner om ugen.

(Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images)

24-årige Lukaku kan se ud til at blive det nye førstevalg for træner Antonio Conte på angriberpositionen. Diego Costa forlader formentlig klubben og Chelseas 2.priotet i forhold til ny angriber, Alvaro Morata, ville blive overflødig, såfremt Lukaku kom til klubben.

Arsenal-spiller med hjemve vil ikke hjem

Tidligere på måneden udtalte Arsenal-højrebacken Hector Bellerin, at han længtes efter at komme hjem til hjemlandet Spanien. Han forlod det som 16-årige for at forfølge drømme om at blive professionel fodboldspiller, da Arsenal købte ham. I dag er han ofte en del af de startende elleve for træner Arsene Wenger og der har i de sidste to transfervinduer været rygter om en eventuelt skifte for den spanske fodboldspiller.

Please Use Credit from Credit Field ***

I dag skriver avisen, Tuttosport, fra Italien, at de italienske mestre, Juventus, meget vel, kunne være klar på at tilknytte Bellerin til truppen hen over sommerferien.

Sammen med Bellerin, håber Juventus på også at kunne hente en anden Arsenal-spiller, nemlig Wojciech Szczesny, der de sidste to sæsoner har været udlejet til Roma i den italienske Serie A.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side – og for at læse flere rygter