Kante til Spanien

Sammen med tidligere nævnte Nemanja Matic, har N’Golo Kante være blandt de bedste spiller for Chelsea i denne sæson. Sammen har de to styret Chelsea-midtbanen og beskyttet træner Antonio Contes noget alternative tre-mands-forsvar. Faktisk har den franske landsholdsspiller været så god, at han blev kåret til Premier Leagues bedste spiller, både af både spillerne selv i Premier League, men også af fansene og journalisterne.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Af den grund er det selvfølgelig naturligt, at den 26-årige tidligere Leicester City-spiller har tiltrukket opmærksomhed fra andre store klubber rundt omkring i Europa. Real Madrid er angiveligt klart på at tilbyde ham en kontrakt. Kante er i flere omgange blevet sammenlignet med den tidligere Real Madrid-spiller og franskmand Claude Makelele og derfor kunne et skifte til hovedstadsklubben måske passe Kante meget godt.

Flere Premier League-klubber vil have Oxlade-Chamberlain

Arsenal-kantspilleren er et mål for Liverpool, Chelsea og Manchester City, der alle ønsker at forstærke deres mandskabs offensive kvaliteter. Det skriver Sky Sports.

Den engelske landsholdsspiller skulle angiveligt være utilfreds med spilletiden og føler ikke, at han udvikler sig nok i klubben. Han er derfor klar på at prøve nye græsgange og det kunne meget vel ske inden for et par uger.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Hans kontrakt udløber næste sommer, så hvis Wenger ønsker penge for den lynhurtige fløj, er det altså i dette transfervindue, at en handel skal finde sted.

Mathieu klar på skifte til Portugal

Den nuværende Barcelona-forsvarer Jeremy Mathieu er i følge avisen A Bola rejst til Lissabon for at få de sidste deltajer om et skifte til Sporting Lissabon på plads. Det forventes, at den franske forsvarsspiller indenfor få dage består lægetjekket i den portugisiske klub og dermed også snart bliver officielt præsenteret for klubbens fans.