Der er gang i rygtemøllen i Europa for tiden. Vi har samlet dig nogle af de mest omtalte rygter denne tirsdag. 

Manchester United vil have fingrene i Varane: Real Madrid har en lumsk plan

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

José Mourinho har efter sigende bedt Manchester United-ledelsen om at gøre Raphaël Varane til klubbens førsteprioritet denne sommer. ‘The Special One’ er på udkig efter en forstærkning til midterforsvaret i sommerens transfervindue – her han udset sig et navn, han kender særdeles godt til. Det var nemlig Mourinho, som i sin tid hentede Varane til Real Madrid, og gav ham debut i den spanske hovedstad.

Ifølge det spanske medie, Diario Gol, så kan Real Madrid angiveligt fristes af et bud på 60 millioner euro. Los Blancos har dog også andet end penge i hovedet i forbindelse med salget af Varane. Den spanske kongeklub håber nemlig på, at de kan få lettere ved at vriste David de Gea ud af Mourinhos kløer, hvis de tillader Varane et skifte til Premier League.

Ousmane Dembélé er glad for at være hos FC Barcelona

Ifølge det spanske medie, Don Balon, så er Ousmane Dembélé for tiden glad for at være hos FC Barcelona. Han vil ikke længere væk fra Camp Nou. En tung start, som blandt andet bød på en række skader, førte til, at Dembélé blev kædet sammen med et skifte til Arsenal og andre Premier League-klubber. Men den unge knøs er parat til at kæmpe sig tilbage på holdet, og han vil gerne have det meste ud af sit ophold hos catalanerne, forlyder det.

Liverpool har udset sig Suso som erstatning for Emre Can

Som vi også i går kunne berette om, så er spanske Suso muligvis på vej tilbage til de vante rammer i Merseyside. Den spanske midtbanespiller har førhen optrådt på Anfield som Liverpool-spiller. En artikel, skrevet af Calciomercato, beretter, at Suso har en frikøbsklausul på 40 millioner euro. Det har fået Liverpool til at kigge på deres tidligere spiller, mens de med lys og lygte søger efter en erstatning for Emre Can, hvis kontrakt udløber til sommer. Suso har været en af de bedste spillere for AC Milan i denne sæson, og skrev under på en ny kontrakt med Rossoneri i december måned.

LÆS OGSÅ: Dortmund-stjerne har 12 måneder tilbage af sin kontrakt: Nu står Liverpool klar med et tilbud, som ingen andre kan matche

Arsenal slutter sig til ræset om Jorginho

Det ser ud til at blive en hård kamp at få fingrene i Jorginhos underskrift denne sommer. Således har ræset hidtil bestået af Liverpool og Manchester United, men nu har Arsenal også tilsluttet sig et ræs, som kan ende med at blive hundedyrt for en af de involverede klubber. Jorginho er efter sigende åben over for et skifte til Premier League i næste sæson, og værdiansættes til omkring 60 millioner pund.

Atletico Madrid er interesserede i Max Meyer

The Colchoneros vil gå amok til sommer. Mundo Deportivo beretter, at talentspejdere fra Atletico Madrid var til stede i forbindelse med kampen mellem Schalke 04 og Hertha Berlin, som Meyers mandskab vandt med 1-0.  Meyers kontrakt med Gelsenkirchen-klubben udløber denne sommer, og han søger derfor nye græsgange i en anden klub. Arsenal er også blevet sat i forbindelse med den 22-årige tysker.

LÆS OGSÅ: Italien i stor sorg: Fiorentinas anfører er fundet død

Tottenham Hotspur har øjnene rettet mod Jonathan Tah

Spurs er i en stigende grad bekymret for Toby Alderweirelds fremtid. Belgierens tid i klubben ser ud til at være slut. Alderweireld har således endnu ikke skrevet under på en ny kontrakt med Spurs. Det skulle angiveligt være uenigheder om lønnen, der er skyld i den manglende afklaring. The Mirror melder, at Mauricio Pochettino ser Bayer Leverkusens Jonathan Tah som en direkte erstatning til Toby Alderweireld.  Tah værdiansættes til omkring 35 millioner pund.

Everton vil have Arsene Wenger

Efter fire nederlag i træk, ser det ud til, at Arsene Wenger kun er på Emirates for lånt tid. Det forventes, at han vil blive fyret til sommer. Det skriver blandt andre Daily Star. Everton forbereder lidt af en choktransfer denne sommer. De har nemlig planer om at beholde Wenger i England. Han skal tilbydes trænerrollen på Goodison Park, forlyder det.

LÆS OGSÅ: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub

Onsdagens rygter kommer i morgen…