I hans første hele sæson som træner hos Liverpool i 2016/2017, havde Klopp blandet succes på transfermarkedet.

Tyskeren formåede at hente Sadio Mané ind for omkring 30 millioner pund fra Southampton. En godkendt signing. Derudover hentede han også Joël Matip og Georginio Wijnaldum.

Han har også hentet spillere som Loris Karius og Ragnar Klavan til klubben for små beløb. Begge spillere har udmærket sig som gode backups til en billig penge.

Men med £61 millioner brugt og £76 millioner modtaget efter salg af 16 spillere, står det dog lysende klart, at Klopp ikke har formået at hente hans ønskespillere til klubben.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Nu afslører to Premier League-stjerner, hvorfor de afviste Liverpool i 2016 til fordel for klubbens rivaler. Det drejer sig om Leroy Sané og Ilkay Gündogan.

Sané afslører endda, at han har afvist Klopp to gange, først i Dortmund, og sidenhen hos Liverpool i sommeren 2016, hvor han besluttede sig for at skifte til City i stedet for.

Den 22-årige fortalte følgende til den engelske presse:

”Før jeg ankom til City, var jeg i forhandlinger med Liverpool. Jürgen ringede til mig. Han gjorde et godt job hos Dortmund. Det var første gang, at jeg mødte ham.

”Han er en rar fyr, en ærlig fyr. Og han gør det godt hos Liverpool.”

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub

”Da jeg var hos Schalke fik jeg tilbuddet fra Dortmund. Men jeg havde slet ikke i sinde at skifte til rivalerne.”

”Jeg fortryder intet”, afslutter Leroy Sané, der i dag spiller for Manchester City, der har ligaens bedste offensiv.

Ilkay Gündogan, som arbejdede sammen med Klopp, mens de begge var hos Dortmund, kunne også afsløre, at han afviste Klopp og Liverpool til fordel for City tilbage i sommeren 2016.

”Jeg talte med Jürgen om mange ting. Han prøvede på at få mig til Liverpool. Men da jeg havde muligheden for at komme til Manchester City og arbejde sammen med Pep Guardiola, stod det klart for mig, at det var der, jeg ønskede at være.”

Læs også: Real Madrid tabte 1-0 til Villarreal: Nu gøres der tykt grin med denne stjerne