BARCELONA, SPAIN - DECEMBER 30: (EDITORS NOTE: This image has been processed using digitals filters.) Neymar JR of Barcelona looks on during the La Liga match between FC Barcelona and Real Betis Balompie at Camp Nou on December 30, 2015 in Barcelona, Spain. (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Manchester United har i længere tid været på jagt efter Neymar

Manchester United var på jagt efter Neymar sidste sæson. Ligesom de var med Gareth Bale, Cristiano Ronaldo og andre stjerner. Louis van Gaal er nemlig på udkig efter en stor underskrift.

Spekulationerne går på hvor meget Manchester United skal byde på Neymar, bliver det 500.000.000 eller 750.000.000 kroner?

Daily Star citerer en fransk kilde, Manchester United er klar med et bud på 1.050.000.000 kroner, i et håb om at man kan få den store verdensstjerne til Old Trafford.

Det er ikke kun Neymar man er på jagt efter, man jagter nemlig Paris Saint-Germains midterforsvar Marquinhos. Marquinhos har udtalt at han er smigret over Manchester klubbens interesse, og har ikke lagt skjul på at han muligvis kunne forlade Paris Saint-Germain i denne sæson.

PARIS, FRANCE - OCTOBER 21: Marcelo of Real Madrid and Marquinhos of PSG in action during the UEFA Champions League match between Paris Saint-Germain (PSG) and Real Madrid at Parc des Princes stadium on October 21, 2015 in Paris, France. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Marquinhos i duel med landsmanden Marcelo

Marquinhos blev i 2013 solgt til Paris Saint-Germain for 243.322.000 kroner, og er blandt de dyreste teenagers som er blevet solgt. Marquinhos har problemer med at etablere sig på det franske hold, og har kun været med syv gange fra start.

Manchester United ønsker en midterforsvar denne sæson, efter at man har set at hverken Phil Jones eller Daley Blind fungere godt med anfører Chris Smalling.

“Det er en ære at Manchester United viser interesse, det beviser at man har arbejdet godt. Men jeg ønsker jo ligesom alle andre en plads i startopstillingen. Men jeg bliver nødt til at respekterer trænerens valg. Jeg vil blive ved med at arbejde hårdt for at få en plads på holdet. Men det er sandt, der kommer et tidspunkt hvor man bliver nødt til at komme videre, istedet for at sidde på bænken. Der er seks måneder tilbage hvor Paris Saint-Germain har mulighed for at vinde trofæer, lad os se hvad der sker bagefter”  Udtalte Marquinhos til Telegraph.