Overskriften snyder lidt – for det er selvfølgelig ikke til objektivt at gøre op, hvem der er bedst lige nu. Men her kommer alligevel et forsøg – du er helt sikkert uenig! For hvordan definerer man en god fodboldspiller? Er det tidligere tiders resultater? Pris? Antal mål? Who knows! De følgende ti bør dog være med i opløbet – også til DIN liste. 

Opdateret 10/12/15 – Bale og Robben er røget ud af listen.

Lad os starte med nummer 10, og vi kan afsløre nu han har spillet lige ovre på den anden side af sundet i Malmö.

 

 

10 – Zlatan Ibrahimovic – Sverige og Paris Saint Germain

Den svenske angriber kan lidt af hvert. Kig bare på hans fabelagtige saksespark mod England i oktober 2012. Zlatan er kendt for at lave det som ingen forventer. Lige pludselig kan der opstå en gylden mulighed, og han vil forvandle denne mulighed til et mål. Ibrahimovic har vundet titler verden over, blandt andet i Holland, Italien, Spanien og Frankrig for 6 forskellige klubber.

 (Photo by Elsa/Getty Images)

(Photo by Elsa/Getty Images)

9 – Philipp Lahm – Bayern München

Philipp Lahm er en fanfavorit i München, og han er også vellidt af træner Pep Guardiola. Lahm har været loyal over for både klub og land det sidste årti.

Den alsidige tysker kan både spille venstre og højre back, og også defensiv midtbane, som Guardiola har brugt ham som. Lahm var anfører for Tyskland under VM i 2014, og han indstillede sin karriere på landsholdet efter slutrunden.

 (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

(Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

For at bladre tryk på pilene nedenfor