10 – Borussia Dortmund

Den tyske Bundesliga-klub har i dette transfervindue brugt, hvad der svarer til 181 millioner danske kroner på spillerne Manuel Akanji og Sergi Gomez. Det er for mange ukendt spillere, men begge er unge talentfulde spillere. Akanji er en midtstopper der kommer fra Basel og i en alder af 22 år allerede har formået at gøre sig gældende på det schweiziske landshold og i internationale turneringer med netop Basel. Sergi Gomez er også en midtstopper fra Spanien, der siden 2010 har spillet for Barcelona – dog uden den store succes, så han prøver andre græsgange med kontrakten i Dortmund.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images)

9 – Tottenham Hotspur

London-klubben har i dette transfervindue hentet den brasilianske landsholdspiller Lucas Moura til White Hart Lane. Transferen skete på den sidste dag og er helt sikkert til store glæde for de mange Spurs-fans, der kan se den vævre fløjspiller passe godt ind i spilsystemet i klubben. Med sejren over Manchester United onsdag aften har Spurs i øjeblikket ikke noget at klage over, selvom Moura kostede 220 millioner danske kroner. Han kom fra Paris Saint-Germain.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

8 – Athletic Bilbao

Inigo Martinez er ny mand i Athletic Bilbao-trøjen efter han i januar-transfervindue gennemførte skiftet til klubben. Han kommer fra syv år og mere end 250 kampe for Real Sociedad på førsteholdet. Det er i den klub, han har fået sin fodboldopdragelse, men nu skulle det altså være tid til nye udfordringer hos rivalerne fra Bilbao. Han kostede den catalanske storklub 240 millioner danske kroner.

7 – Beijing Guoan

Den kinesiske storklyb Beijung Guoan har givet hele 300 millioner danske kroner for angriberen Cedric Bakambu, der før skiftet spillede i La Liga for den klubben Villareal. Han er en spiller, der ikke har bevist sig på topniveau endnu, men den kinesiske hovedstadsklub valgte, til stor forundring, alligevel at betale Villareals krav om 300 millioner kroner.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side