Dimitri Payet har kontrol over bolden under Frankrigs sidste kamp mod Albanien på Stade Velodrome i Marseille.
Foto: Andrew Surma/NurPhoto

Nummer 7 er lidt af en overraskelse. Den placering har Oscar Trejo nemlig opnået. Han er ligesom Messi også argentiner og spiller side om side sammen med danske Martin Braithwaite i Ligue 1-klubben Toulouse, der ikke just er et tophold. Derfor er det da også flot, at den lille argentiner er placeret som undersøgelsens 7’er med en score på 91 ud af 100 point.

Som nummer 6 finder vi en spiller, som i de engelske medier er blevet heftig diskuteret. På sidste dag lykkedes det nemlig Dimitri Payet at té sig til et skifte til sin gamle klub, Olympique Marseille. Måden det blev gjort på, er ikke noget, de engelske medier påskønner. Men ikke desto mindre er det altså lykkes den lille, vævre franskmand at opnå en 6. plads, eller faktisk en delt 5. plads, med 93 ud af 100 mulige point.

Nummer 5 er ingen mindre end danske Christian Dannemann Eriksen fra fynske Middelfart. Tottenham-spilleren fortsætter med at imponere i det engelske, og det er med god samvittighed, at danskeren er placeret som en solid femmer med 93 ud af 100 point.

4’eren er et navn, som ikke mange kender til. Men det kommer vi måske til i fremtiden? Hvem ved. Der er nemlig tale om algeriske Ryad Boudebouz fra franske Montpellier, der har sneget sig op på en 4. plads med 94 ud af 100 mulige point. Det er stærkt!

Brug pilene i bunden for at bladre