BARCELONA, SPAIN – FEBRUARY 14 : Barcelona’s Luis Suarez celebrates with Neymar Jr and Messi after scoring a goal during the Spanish football league match between FC Barcelona and RC Celta de Vigo at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain on February 14, 2016. (Photo by Albert Llop/Anadolu Agency/Getty Images)

På tredjepladsen er et (formentligt) mere familiært navn, nemlig brasilianske Neymar, der i øjeblikket huserer for spanske Barcelona. Med samme score (94/100) ligesom Boudebouz, gør han sig altså til som undersøgelsens treer.

Som nummer to skal vi igen til et lidt mere ukendt navn. Andenpladsen indtages nemlig af Alejandro Gomez fra italienske Atalanta, der har opnået en flot, flot score på 94 ud af 100 mulige point. Atalanta har præsteret på et højt niveau i denne sæson, og er i øjeblikket nummer fire i den italienske Serie A. Klubben fra Bergamo har altså haft stor gavn af Gomez’ lækkerier i front.

Kevin De Bruyne har sat sig til rette som nummer 1. Han er dermed den mest kreative spiller i Europa. Han opnår en score på 95 ud af 100 point, hvilket er helt exceptionelt. Den 25-årige belgieren har optrådt for de lyseblå fra Manchester siden 2015 og det er i den tid blevet til 49 officielle kampe med 11 mål til følge.