Transfervinduet er nu officielt lukket. Men derfor kan managers verden over stadig lede efter gode fund, for der er nemlig stadig mange spillere, der står uden en klub.

Vi har fundet ni af de frem, som vi mener kan forbedre mange trupper verden over. Juventus er et godt eksempel på en klub, der har formået at få spillere til ingen penge. Heriblandt kan nævnes Pirlo, Khedira og Pogba. For nylig skrev man også kontrakt med Dani Alves, der også som de tre førnævnte spillere stod uden en kontrakt med en fodboldklub.

På listen gemmer der sig spillere, som har vundet Champions League, Premier League, internationale topprofiler og så vores alles Nicklas Bendtner.

Lad os se på nogle af de frie transfers, der kan være med til at forstærke lige netop din klub:

#9: Jose Enrique

Den tidligere Liverpool-back fik for nylig ophævet sin kontrakt med Liverpool efter fem sæsoner hos klubben. Spanieren nåede at optræde 226 gange for klubben, og spillede adskillige gange i de første to sæsoner, mens han blev fravalgt i de næste. Enrique leverede solide præstationer på backpositionen og var meget offensiv i sit spil.

Den 30-årige spiller kan give en masse erfaring til hvilken som helst klub, og hans kommende klub vil få stor gavn af ham, både inde på og uden for banen. Rygter har sendt den tidligere Liverpool-spiller til Hull City, der er i alvorlig spillermangler. Vores opfordring til tigrene er; Køb Enrique! Det ville I ikke tage skade af.

#8: Emmanuel Adebayor

Adebayor har spillet for storklubber som Arsenal, Tottenham og Real Madrid. Han var på sit bedste niveau på Emirates, men har siden da ikke været nær hans topniveau.

Sidste sæson tilbragte han hos Crystal Palace, og på trods af Alan Pardews forsøg på at få ham tilbage til sit bedste niveau imponerede han ikke just med et enkelt mål i 9 kampe.

Togoleseren har mange evner, men uro, høje lønkrav og hans attitude kan være en stor barriere i forhold til en fremtidig klub.

De sidste rygter går på, at Championship-klubben Fulham er interesserede i den 32-årige angriber.

#7: Mathieu Flamini

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 02: Mathieu Flamini of Arsenal is challenged by Sadio Mane of Southampton during the Barclays Premier League match between Arsenal and Southampton at the Emirates stadium on February 2, 2016 in London, England. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Den 32-åriges kontrakt med Arsenal løb ud i sommeren 2016, og har siden da stået uden klub.

Den franske midtbanespiller grundlagde et bio-tech firma, som er førende i sin branche inden for specialet. Det gør Flamini til en af verdens rigeste fodboldspiller på grund af det succesrige selskab.

Flamini er dog stadig ivrig efter at fortsætte sin fodboldkarriere, og står til rådighed for en ny, potentiel klub. Han var en god reserve hos sit andet ophold i Arsenal, hvor han stod parat til at erstatte Santi Cazorla og Francis Coquelin, når de blev skadet.

I sidste sæson spillede han 24 kampe for Londonklubben med to mål til følge. Franskmanden har tiltrukket interesse hos Serie A-klubber, heriblandt Roma og Torino. Flamini har stadig en del at tilbyde, og ville være en god signing for de fleste klubber, der lige ligger et trin under topniveau i de europæiske topligaer.