#3: Philippe Mexes

MILAN, ITALY - APRIL 29: Philippe Mexesf Milan celebrates after scores his goal during the Serie A match between AC Milan and Genoa CFC at Stadio Giuseppe Meazza on April 29, 2015 in Milan, Italy. (Photo by Maurizio Lagana/Getty Images)

Mexes blev engang betragtet som fremtidsstjernen for fransk fodbold efter fremragende præstationer for Roma, men blev for nylig frigivet af sin kontrakt med Milan efter ophold, der varede fem sæsoner hos den norditalienske klub.

Den 34-årige forsvarer har stadig en sæson eller to tilbage i ærmet, og hans mål mod ærkerivalerne fra Inter blev nomineret til en Puskas-pris.

Mexes optrådte 114 gange for Milan og var en vigtig spiller for holdet i sine første fire sæsoner hos klubben, men i sidste sæson faldt han ud af startopstillingen og optrådte kun syv gange for Serie A-klubben.

Mexes har en masse erfaring, han kan trække på, og hans tilstedeværen i det centrale forsvar kan vise sig at blive særdeles værdifuld for hans næste klub.

#2: Stephane Sessegnon

32-årige Sessegnon ophævede for nylig sin kontrakt med West Brom efter tre sæsoner i klubben. Sessegnons skifte til The Baggies fra Sunderland var transferrekord i klubben.

Det blev til 92 optrædener og otte mål for klubben. Den beninesiske landsholdsspiller har også tilbragt en del af sin karriere hos en række franske klubber, herunder PSG og Le Mans.

Sessegnon er meget alsidig og kan spille næsten samtlige positioner på midtbanen. Han kan blive en meget god tilføjelse til en række PL-klubber i forhold til hans erfaring i engelsk fodbold. Sessegnon har i sin PL-karriere scoret 26 mål.

#1: Nicklas Bendtner

NAPLES, ITALY - APRIL 23: Nicklas Bendtner of Wolfsburg in action during the UEFA Europa League quarter-final second leg match between SSC Napoli and VfL Wolfsburg on April 23, 2015 in Naples, Italy. (Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

‘Lord Bendtner’ er blevet en kultfigur på de sociale medier, og hvis ikke han bliver værdifuld på grund af hans evner på fodboldbanen, bliver han det på grund af hans følgeflok uden for banen.

Bendtners skifte til en ny klub vil i hvert fald skabe opmærksomhed og overskrifter på de sociale medier.

Kort efter han havde vundet Årets Danske Spiller i 2009, udtalte Bendtner i et famøst citat, at han ville blive den bedste fodboldspiller i verden i løbet af de næste fem år.

Dog har det ikke gået som hans potentiale rakte til for den tidligere Arsenal-spiller.

Den tidligere Arsenal-targetman har fået netmaskerne til at blafre 47 gange i PL-regi. Men siden da er den 28-angriber været inde i en nedadgående spiral. Angriberen har dog stadig en masse at byde på.