#6: Raul Meireles

Den tidligere Liverpool og Chelsea-spiller har været uden klub, siden hans brud med den tyrkiske klub, Fenerbahce.

Som 33-årig er han ved at nå enden af sin fodboldkarriere, men han ser ud til at være i så god form, at han sagtens kan tage en eller to sæsoner mere.

Han har en masse erfaring med sig, på både klub- og landsholdsniveau, og kan meget vel vise sig at være et brugbart køb.

Portugiseren har brugt de sidste fire sæsoner hos Fenerbahce, og var en meget vigtig del i klubbens seneste mesterskab i 2014.

Han optrådte 105 gange for klubben og scorede otte mål.

Meireles ville især være et godt køb for engelske klubber. Han tilbragte tre sæsoner i Premier League, hvor han vandt “PFA Fans’ Players of the year” i 2011. Han vandt i øvrigt Champions League med Chelsea i 2011/12-sæsonen.

#5: Junior Hoilett

Den tidligere Blackburn- og QPR-spiller leder efter en ny klub til at kickstarte sin karriere endnu engang efter en frasortering på Loftus Road.

Den canadiske landsholdsspiller har optrådt over 200 gange i det engelske ligasystem og har fundet frem til netmaskerne 27 gange.

Kantspilleren har stadig en masse fodbold tilbage i sig med en alder på blot 26 år. Hoilett ser ud til at være et perfekt match for en Championship-klub med ambitioner om en mulig tilbagevenden til Premier League.

Premier League-klubber som Sunderland, Bournemouth og Swansea er blevet kædet sammen med den dynamiske kantspiller.

#4: Martin Caceres

Den uruguayanske landsholdsspiller, Martin Caceres, har haft ophold hos europæiske storklubber såsom Barcelona og Juventus, men har altid haft en kende svært ved at etablere sig selv som en spiller, der var god nok til førsteholdet.

Han afsluttede for nyligt sit ophold i Torino med Juventus, hvor et fireårigt langt ophold hos de italienske giganter med 4 ‘Scudettoer’, blev til fortid.

Caceres spillede 89 gange for Bianconeri og har en meget fysisk fremtræden på centerbacken. I I den sidste periode hos Juventus faldt han helt ud af startopstillingen, og værre blev det, da den 29-årige spiller kom til skade med sin akilleshæl, som affærdigede hans mulighed for at optræde flere gange i løbet af sidste sæson.

Dog har han stadig en masse energi tilbage, og hvis han kommer igennem hans alvorlige skade, vil Caceres formentlig være et godt køb for de fleste klubber.