Liverpool FC har ikke haft nogen prangende sæson. Den nuværende manager, Brendan Rodgers, er en presset mand og hans fremtid er konstant til debat i blandt Liverpool fansene. Nogle ser helst at klubben fyrer ham med det samme og andre ser gerne, at han lige får én sæson mere. 6-1 nederlaget til Stoke i Premier Leagues spillerunde var dog for mange, den famøse dråbe, der fik bægeret til at flyde over.

Læs også: Rasende Liverpool fans går amok på Twitter efter Depays skifte til Manchester United

Carlo Ancelotti vil gerne tage over i Liverpool

VILLARREAL, SPAIN - SEPTEMBER 27: Real Madrid manager Carlo Ancelotti smiles prior to the La Liga match between Villarreal CF and Real Madrid at El Madrigal on September 27, 2014 in Villarreal, Spain. (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Skal Carlo Ancelotti tager overfor Brendan Rodgers i Liverpool?

Samtidigt med at man i Liverpool spekulerer i trænerfyringer, har man netop set dette i Real Madrid. Carlo Ancelotti blev til manges forbavselse fyret i mandags, da klubbens præsident, Florentino Perez ikke var tilfreds med de manglende titler i denne sæson.

Nu er Carlo Ancelotti så på jagt efter et nyt job og han kigger angiveligt mod Liverpool. Hvis Liverpool vælger at fyrer Brendan Rodgers, så står Ancelotti klar til at tage over. Ancelotti har mange års erfaring fra forskellige storklubber og han har blandt andet også Premier League erfaring fra hans tid hos Chelsea.

Carlo Ancelotti er om nogen måske manden, der kan få styr på Liverpool. Han er en italiener med massere af taktisk snilde og det kunne Liverpool godt bruge. Liverpool har brug for en mand, der kan få styr på defensiven og samtidigt få holdet til at score nogle mål – Er Ancelotti mon manden for det? Hvad tror du – Deltag i debatten på vores Facebook side.

Læs også: BBC Sport: Raheem Sterling har fortalt Brendan Rodgers at han forlader Liverpool til sommer