Manchester United har været særdeles aktive i dette transfervindue. Flere store stjerner er blevet hentet til klubben og flere skulle eftersigende være på vej.

De mange nye spillere har dog også betydet, at flere spillere er blevet tvunget ud af klubben. Spillere som Radamel Falcao og Robin van Persie har forladt klubben og flere skulle være på vej ud.

En anden spiller, der allerede regnes for fortid i Manchester er Victor Valdes. Han kom til Manchester United i januar og var tiltænkt rollen som reserve for David De Gea, men der har ikke været meget brug for ham. Derfor vil han nu væk fra klubben og Louis van Gaal har bekræftet at han snart er fortid.

Afgangen af Victor Valdes betyder, at Manchester United står og mangler en ny reserve. Man har ganske vidst Anders Lindegaard, men han anses for at være tredje valg i klubben. Faktisk så skulle den nye målmand ifølge ESPN, allerede være på plads i løbet af de kommende dage til at komme i den legendariske Manchester United trøje.

Argentinsk landsholdsmålmand skal erstatte Valdes Sergio+Romero+Nigeria+v+Argentina+Group+F+_anWwM0Q3Ool

Det drejer sig naturligvis om argentineren, Sergio Romero. Han har i lang tid lignet en ny Manchester United spiller og nu skulle en aftale være meget tæt på. Romeros kontrakt med Sampdoria udløb denne sommer og derfor kan han hentes gratis.

Romero forlanger en relativt høj løn, men den gav man i forvejen til Victor Valdes, så det skulle ikke være noget problem. Romero er 28 år gammel og har stor erfaring, så han ligner en perfekt reserve for De Gea, som ser ud til at blive i klubben.