På torsdag udkommer det ekstremt populære fodboldspil FIFA 16. Det er efterfølgeren til sidste års FIFA 15, som ligesom de foregående udgaver er meget vellidt blandt fodboldfans, som via deres spillekonsol kan spille fodboldkampe, hvor de kan styre i stedet for at se på fodboldstjernerne.

Nye features

Som altid er der blevet lavet forbedringer til det nye spil, ligesom der er blevet indført ting som ikke før er set i FIFA-spillene. Der bliver altid lavet forbedringer af grafikken, så kampene ser mere realistiske ud, ligesom der blandt andet altid bliver arbejdet på at få de virtuelle spillere, til at ligne deres virkelige jeg. De største nye features finder man i “Karriere” og i “Ultimate Team”

Læs også: Yaya Toure: Jeg føler mig som en 20-årig

FUT Draft

I spillets online-del, Ultimate Team, er der blevet indført en draft-funktion, som går ud på, at man kan opbygge et hold, hvor man for hver position vælger en spiller ud af en gruppe på fem spillere. Efter man har færdiggjort sit hold kan man spille mellem et og fire kampe med det. Man kan spille med sit hold mod computeren eller mod andre FIFA-spillere i verden.

Her kan du se et eksempel på FUT Draft-funktionen:

Karriere-funktionen

I FIFA 16´s karrierefunktion, hvor man kan være træner for en klub, kan man før sæsonen starter deltage i en træningsturnering, hvor der er præmiepenge, så man kan tjene lidt ekstra penge til sin klub.

CLogvmAWsAAvTkt Her ses det, at man får valget mellem tre forskellige træningsturneringer før sæsonstart.

En anden ny funktion i karriere-delen er, at man kan træne sine spillere individuelt, så man kan forbedre de aspekter i deres spil, som du mener skal blive bedre. Dermed får man langt flere muligheder i karriere-funktionen, ligesom der i FIFA Ultimate Team er kommet et helt nyt tiltag med indførelsen af FUT Draft.

Læs også: Mourinho færdig i Chelsea – Fransk storklub kalder

Kvindefodbold i FIFA 16

Samtidig er det nu blevet muligt at spille kampe med nogle af de kvindelige fodboldlandshold, hvilket er et spændende nyt tiltag, som måske vil få flere piger til at spille FIFA 16.

Hvis I vil vide mere om det nye FIFA spil, som er lige på trapperne, kan I besøge:   https://www.easports.com/dk/fifa