Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Pep Guardiola tiltræder til sommer trænerjobbet hos Manchester City, og det forventes at han vil lave en mindre revolution i spillertruppen i den blå side af Manchester. Hele seks profiler forventes at blive solgt.

Når Pep Guardiola gør sit indtog i Manchester City til sommer, er det med en udbredt forventning om, at en ny æra skal starte på Etihad Stadium.

Med nye taktiske idéer og filosofier er indkøb ofte også en uundgåendelig nødvendighed i processen, og flere spillere har allerede været nævnt i den sammenhæng, men for at kunne gøre til nye folk, må andre spillere ud.

Læs også: Avis: Lazio jagter brandvarm Villarreal-angriber

Det forventes derfor, at Pep Guardiola vil sætte et større oprydningsarbejde i gang i truppen og ifølge den engelske avis Sunday Times har den catalanske succestræner allerede udset sig en god håndfuld spillere, der skal finde nye græsgange.

Yaya Touré, Vincent Kompany, Wilfried Bony, Eliaquim Mangala, Aleksandar Kolarov og Samir Nasri forventes alle at blive ofre for Guardiolas ankomst.

Manchester City ligger i øjeblikket på fjerdepladsen i Premier League og derfor synes ambitionen om et mesterskab i denne sæson langt væk.

Læs også: Kaptajn: West Ham var et cirkus