Den ukrainske fodboldklub Dnipro Dnipropetrovsk spillede sig for et år siden sig frem til finalen i Europa. En succes, der i fremtiden må lade vente på sig.

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

 

Det Europæiske Fodboldforbund, UEFA, oplyser nemlig, at man torsdag har idømt Dnipro karantæne fra samtlige europæiske klubturnering i en enkelt sæson på grund af manglende overholdelse omkring FFP, Financial Fair Play (Økonomisk fairplay).

UEFA oplyser ikke flere detaljer til straffen, der træder i karakter næste gang, at den ukrainske klub kvalificerer sig til europæisk fodbold.

Sidste sæson var en stor succes for Dnipro, der spillede sig helt frem til finalen, hvor man dog led et smertefuldt nederlag mod spanske Sevilla.

I en sæson, hvor man tabte til FC København i kvalifikationen om videre avancement til Champions League. Et nederlag som banede vejen til succes for Dnipro.

Dnipro er dog ikke den eneste klub, som UEFA har valgt at straffe i dag. Man har nemlig valgt at straffe to klubber mere. Inter Baku fra Aserbajdsjan og Targu Mures fra Rumænien straffes hver især også med et års karantæne med den samme grund som Dnipro er blevet givet.

Læs også: Så gik den ikke længere: Tidligere United-spiller får sparket i spansk storklub