Af Anders Lang Jensen

Det er dyre ben, der render rundt på græs i den professionelle fodboldverden nu om dage. Skader er en del af spillet, men de mange millioner i transfersummer kan koste, hvis en spiller rammes af en slem skade.

Photo by Matthew Lewis/Getty Images

Netop sådan én kan Manchester United i disse timer krydse fingre for, at de ikke har oplevet. Den kommende Manchester United-spiller, Fred, blev skadet til træning med Brasilien forud for testkampen mod Østrig på søndag. Omfanget af skaden vil blive meldt ud.

Manchester United kunne tidligere på ugen annoncere, at de var nået til enighed med ukrainske Shakhtar Donetsk omkring en pris på den brasilianske midtbanespiller, Fred. En pris i omegnen af 50 millioner pund blev sendt af sted mod Østeuropa for at gafle brasilianeren.

 

Lige nu er Fred samlet med det brasilianske landshold, der gennemgår de sidste detaljer før de skal til VM i Rusland. I den forbindelse blev den kommende United-spiller altså skadet under torsdagens træning.

– Fred pådrog sig en skade i sin ankel, lød meldingen fra landsholdslægen for det brasilianske landshold, Rodrigo Lasmar.

Foto: Clive Mason/Getty Images

24-årige Fred fik bagefter behandling og missede resten af træningen. Spørgsmålet er derfor, om den vævre midtbanespiller bliver klar til slutrunden der sparkes i gang om blot 6 dage. Hvis skaden er alvorlig, kan det også koste engelske Manchester United i deres sæsonstart.

Her er der ingen tvivl om, at manager for The Red Devils Jose Mourinho havde forventet en fit ny profil til den centrale midtbane fra første fløjt i den kommende sæson. De planer kan måske være blevet spoleret.