Den tidligere franske landsholdspiller Emmanuel Petit er helt sikker på, at Atletico Madrid angriberen skifter til den engelske storklub Manchester United til sommer, når transfervinduet igen åbnes. 

Af Kristian Paris 

Antoine Griezmann vil ‘med garanti’ skifte til Old Trafford, når sæsonen er slut, og transfervinduet igen er åbent, mener den tidligere franske landsholdspiller Emmanuel Petit.

Angriberen er blevet linket meget til Old Trafford den seneste tid, og det slås fast ved, at manager Mourinho går efter kvalitet over kvantitet. Det betyder, at portugieseren hellere ser få kvalitetsspillere fremfor addskillige middelmådige…

Petit, der spillede i Premier League for Arsenal og Chelsea, mener at Griezmanns bånd med landsholdskollegaen Pogba, der skiftede til United i sommers, er en kæmpe fordel. De to vil kunne udrette store ting sammen, og han være vil en god støtte til Griezmann de første måneder.

(Photo by Aurelien Meunier/Getty Images )

Petit er også af den overbevisning, at Griezmann vil tilføre United en hel ny dimension på både kanten og helt i front.

Griezmann, der sluttede som nummer tre ved Ballon d’Or 2016 lige efter Messi og Ronaldo, er 25 år, har spillet lige knap 100 kampe for Atletico, hvor han kom til i 2014, efter fem år i spanske Real Sociedad, hvor han spillede næsten 200 kampe.

Griezmann har også repræsenteret Frankrig på samtlige ungdomshold på nær de helt unge. Han var første gang inde over landsholdet i 2010, da han optrådte for det franske U19-landshold. Indtil videre har han spillet knap 40 kampe for A-landsholdet, og han var med i den trup, der i sommers var i EM-finalen, men måtte sig se slået af Ronaldo og Portugal, der sikrede sig sejren ved at score i den forlængede spilletid.