Chelsea har haft en rigtig fornuftig sæson, hvor holdet har lignet en mesterhold siden dag 1 i Premier League. Man havde en rigtig fornuftig sommer, hvor de nødvendige stjerner blev hentet til klubben og det gjorde i sidste ende udfaldet. Chelsea hentede spillere som Cesc Fabregas, Diego Costa, Thibaut Courtois (Retur fra lån) og Filipe Luis. Spillere som man manglede og som kom ind og gjorde en forskel med det samme.

Særligt Diego Costa og Cesc Fabregas har gjort en kæmpe forskel for Chelsea. Specielt Diego Costa var en mand, som Chelsea manglede inden denne sæson. Man manglede en rigtig målscorer, som kunne score +20 mål i Premier League. Costa blev hentet til London for hele 320 millioner og de penge har altså været godt givet ud.

BANGKOK, THAILAND - MAY 30: Diego Costa of Chelsea in action during the international friendly match between Thailand All-Stars and Chelsea FC at Rajamangala Stadium on May 30, 2015 in Bangkok, Thailand. (Photo by Stanley Chou/Getty Images)Rygter fra de spanske fodboldmedier

Idag er der dog dukket nogle særdeles interessante rygter op fra den spanske avis, Marca. Det er normalt en avis, som har styr på sine kilder, når det kommer til Madrid klubberne. Marca melder, at Diego Costa har haft svært ved at finde sig til rette i London og at han derfor er desperat efter et skifte tilbage til Atletico Madrid.

Ifølge Marca er der i øjeblikket fuld gang i samtalerne mellem Costa og Chelsea. Disse samtaler skal fastslå om Costa virkelig vil gennemtrumfe et skifte. Hvis han vil det, så kan Chelsea blive nødt til at lade ham gå. Marca melder yderligere, at Costa er villig til at tage en væsentlig lønnedgang, hvis bare han kan komme tilbage til Spanien, hvor kulturen og vejret passer ham bedre.

Læs også: VILDT: Sådan kan Chelsea stille op i næste sæson

Neden er der merchandize fra Chelsea med autografer fra vores partnere:

[shopello_products]