Cristiano Ronaldo er ifølge stort medie blevet utilfreds, ovenpå Real Madrids 3-0 sejr over Eibar. Ronaldo er utilfreds med tre spillere, som ifølge portugiseren ikke afleverede bolden nok.

Af Lasse D. Drescher

Der er ifølge det engelske medie Daily Star lidt sure miner mellem Cristiano Ronaldo, og nogle af Real Madrid-spillerne. Den velspillende superstjerne brokker sig ifølge mediet over, at nogle af holdkammeraterne ikke spiller bolden nok.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Den 32-årige portugiser formåede ikke at lave en kasse, i Real Madrids La Liga-sejr over Eibar på 3-0. Det første mål var et selvmål fra en af Eibar-spillerne. De to andre mål blev lavet af Marco Asensio og venstrebacken Marceloo.

Mediet skriver samtidig at det er tre spillere, som Cristiano Ronaldo er utilfreds med. Det er spillerne Isco, Marco Asensio og Dani Ceballos som Cirstiano Ronaldo ikke mener spiller bolden nok.

Venstrebacken Marcelo gik efter kampen ud og roste Karim Benzema, kort efter at Cristiano Ronaldo afslørede at han er meget tilfreds med den måde Karim Benzema spiller på.

Marcelo udtaler følgende til Don Balon:

“Benzema er en spiller af meget høj klasse. Vi har også andre spillere som kan lave mål, som Cristiano, Asensio og Isco. Man ønsker altid at lave mange mål, specielt fansene har høje forventninger.

Benzema laver så meget andet end blot mål. Han er i min optik den bedste i verden, på hans nuværende position.”

Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo har vundet flere awards og trofæer, og der er ingen tvivl om at portugiseren er en superstjerne. Der må dog understreges at der er lidt tvivl om hvor negativ Ronaldo egentlig er over, at han ikke fik spillet bolden nok.

Det forventes at det måske kan være grundet at Cristiano Ronaldo ikke formåede at lave et mål, at der nu meldes om negativitet mellem Cristiano Ronaldo og nogle af hans holdkammerater.

Læs også: Viborg-spiller blev angrebet af aggressiv fan: Her er konsekvensen