Det kører ikke på skinner for Superliga-nedrykkerne, Viborg FF, i denne sæsons NordicBet Liga. Klubben er i øjeblikket placeret på en noget skuffende femteplads i landets næstbedste fodboldrække.

Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images

Søndag måtte holdet indkassere et 1-3 nederlag ude mod Vejle, og det var bestemt ikke det, fansene havde håbet på. Det gik dog også over gevind i udebane-afsnittet. En af Viborgs spillere, Andreas Albers, blev angrebet af en af klubbens egne fans. Episoden får nu konsekvenser for den viborgensiske tilhænger.

Også tidligere på sæsonen var den gal i Viborg. Det kom nemlig frem, at en Viborg-fan skulle have angrebet Johnny Mølby i cheftrænerens sidste kamp for domkirkebyen.

Læs også: AaB sætter negativ rekord: Nu har klubben taget drastiske midler i brug

I forbindelse med søndagens opgør mod traditionsrige og rækkens førerhold, Vejle Boldklub, som blev tabt med 1-3, valgte en VFF-tilhænger at angribe Andreas Albers. En kontrollør måtte lægge sig imellem de to parter, for at stoppe urolighederne.

Det får dog nu konsekvenser for den aggressive fodboldfan. Direktør for Viborg FF, Morten Jensen, kan bekræfte over for Viborg Stifts Folkebladt, at der kommer en sanktion, men det er endnu ikke besluttet, hvad det præcis får af konsekvenser for den pågældende tilhænger.

Læs også: Den mest populære mand i Hobro og omegn: Nu er denne sjove t-shirt blevet lavet til ære for ham

Klubben røg i sidste sæson ned fra Danmarks bedste fodboldrække, Alka Superligaen, i en nervirrende playoff-kamp mod Helsingør, der med et 2-2 resultat i Viborg samt et 1-1 resultat i Helsingør, kunne sende de grønblusede ned i NordicBet Ligaen.

Tidligere på sæsonen fik Viborg FF som bekendt ny træner, da Johnny Mølby i sin sidste kamp måtte indkassere et 1-2 nederlag til Thisted på udebane – siden dengang er klubikonet Steffen Højer blevet valgt som cheftræner for klubben.

Viborg FF er på femtepladsen i NordicBet Ligaen, som i øjeblikket føres af Vejle Boldklub, mens man noget overraskende kan finde Thisted FC på en andenplads.

Læs også: Medie: Championship-klub endnu engang klar med bud på Rønnow