Af Anders Lang Jensen

Konkurrencen og kampen om pladserne for et klubhold som Real Madrid er benhård, og et skifte væk fra den spanske hovedstad kan ende med at blive en realitet for en decideret taber i kampen om offensiv spilletid.

Det drejer sig om den unge spanske kreatør Marco Asensio, der ifølge dagens presse ikke er tilfreds med mængden af spilletid hos de spanske Champions League-vindere. Hvis klubben dertil henter en ny offensivstjerne denne sommer, vil Asensio kvitte Madrid-klubben.

Tysk avis: Liverpool laver KÆMPESCOOP og køber Bayern-stjerne

Ifølge det spanske medie Diario Gol overvejer den 22-årige spanier sin fremtid, og hvilke muligheder han har på hånden denne sommer i transfervinduet. Ifølge mediet har Asensio gjort det klart for enkelte holdkammerater, at han forlader Madrid, hvis for eksempel Neymar kommer til.

Diario Gol beretter om interesse fra engelske Liverpool, der regelmæssigt i den seneste periode har forhørt sig hos Asensios lejr og repræsentanter. Derudover er franske PSG og italienske Juventus også inde i billedet omkring den unge profil.

Efter en handel med franske Nabil Fekir for Liverpool mere eller mindre kollapsede kigger man mod andre kandidater, og her er spanske Marco Asensio i toppen af ønskelisten over navne, der skal forstærke Anfield-holdet markant måske allerede denne sommer.

Brasilianske Neymar er rygtet til Real Madrid flere gange, og denne sommer ønsker ledelsen i klubben at forsøge at gå benhårdt efter PSG-stjernen. En langsigtet erstatning på absolut topplan for Cristiano Ronaldo skal findes indenfor den nærmeste fremtid.

Se billedet: Afslører Liverpool deres nye stjerne her?