Selvom pengene er store i den engelske liga, kan klubberne stadig lave et scoop af en handel til tider. Kontraktudløb er vigtige, og her kigges der på mulige stjerner, som skal kigge sig om efter nye udfordringer.

Af Anders Lang Jensen

Det er slut med at købe og leje spillere for Premier League-klubberne i denne omgang, men de 20 pengestærke hold kan stadig forstærke sig med spillere, som i øjeblikket ikke har nogen kontrakt.

Der kan dog være andre klubber, som har et kig på markedet for spillere uden kontrakt, og derfor har vi fundet frem til fem transferfrie spillere, som kan være interessante for Premier League-mandskaberne.

Claudio Marchisio

Selvom han ikke kan bruges i Juventus – eller Manchester City – bør der helt sikkert være rift om den 32-årige italiener, som fortsat har et par gode år tilbage på topplan.

Hatem Ben Arfa

Det er en meget turbulent karriere den franske midtbanespiller har haft, og han har tidligere prøvet kræfter med Premier League. Hvis der er en Premier League-klub, der tør løbe en risiko, har han noget X Factor i sit spil.

Balázs Dzsudzsák

Den ungarske landsholdsanfører står uden kontrakt efter at have spillet i Al Wahda FC senest. Han har tidligere leveret varen for klubber som PSV Eindhoven, Dynamo Moskva og Bursaspor, og han kan være en mulighed for klubber, der mangler en kantspiller.

 

TRANSFERAFSLØRING: Billeder af to nye stjerner i United-trøjen lækket

Diego Reyes

En skade kostede VM-spilletid for den 25-årige midterforsvarer, der senest har været tilknyttet Porto. Han har vist sig et have et fornuftigt niveau og bør kunne begå sig i en Premier League-klub.

Yaya Touré

Den 35-årige midtbanespiller er opsat på at forlænge sin karriere i Premier League med yderligere et par sæsoner, men endnu er der ikke nogen klubber, der har bidt på krogen.

Kilde: PLBOLD.DK

Monster-byttehandel: United og Chelsea bytter offensivstjerner!