Manchester City har været imponerende i de første to kampe af Premier League, hvor det er blevet til 3-0 sejre over henholdsvis Chelsea og West Bromwich. Dette afholder dog ikke Manchester-klubben fra at købe endnu en spiller ind til truppen.

Læs også: Top 10: De grimmeste fodboldspillere

Valencia’s eftertragtede stjerne-forsvarsspiller Nicolas Otamendi er nemlig på vej til City for et beskedent beløb. Valencia og City var angiveligt enige om en sum på godt og vel 330 millioner kroner, men da Valencia stadig skylder 250 millioner kroner til City efter at de hentede angriberen Alvaro Negredo til klubben, forventes det at City kun skal betale differencen, skriver Daily Express. Dette betyder, at City kommer til at betale knap 85 millioner kroner for Otamendi, der forventes at skrive under på en 4-årig kontrakt i nærmeste fremtid.

Otamendi er en mand, der ved hvor målet står

Den argentinske landsholdspiller er langt fra City’s eneste indkøb, da de allerede har hentet Raheem Sterling, Fabian Delph og Patrick Roberts til klubben. Nicolas Otamendi har spillet 25 kampe for Argentina, hvor det er blevet til enkelt mål. Derudover har han scoret 6 mål for Valencia i bare 35 kampe, hvilket er exceptionelt for en central forsvarsspiller.

Læs også: Man Utd enige med Pedro