Barcelonas spanske fløjspiller Pedro har i lang tid været rygtet til Manchester United, og nu fortæller den spanske fodboldjournalist Guillem Balagué, at Pedro og United er blevet enige om en kontrakt. Pedro venter dog stadig på, at de to klubber når til enighed om en pris. Manchester City skulle angiveligt også have haft stor interesse i Pedro, men den 28-årige spanske fløjspiller har valgt at skulle fortsætte sin fodboldkarriere på Old Trafford.

Læs også: Chelsea vil bruge 870 millioner på nyindkøb

Skysports spanske fodboldekspert Balague udtaler følgende:

– Ed Woodward, Manchester Uniteds administrerende direktør, har været i Barcelona i dag og har snakket med klubben, hvor de har fundet ud af, at en handel vil træde i kraft i denne uge på en eller anden måde.

– Jeg kan forstå, at en aftale mellem spilleren og United allerede er i hus, og nu mangler United bare at ligge 30 millioner pund på bordet. De er imidlertid i forhandlinger om, hvordan de skal betale beløbet – på afdrag eller hele beløbet på en gang.

Pedro har allerede besluttet sig

– De er meget tæt på. Jeg ved ikke, om Barcelona vil forsøge at overtale til Pedro blive, men det lader til, at han allerede har besluttet sig.

Læs også: Derfor afviste Ramos, United!

Pedro har spillet i de sidste 3 kampe for Barcelona, hvilket var UEFA Super Cup og de to kampe i den spanske Super Cup, hvor Barcelona tabte mod Athletico Bilbao. De vandt dog 5-4 i UEFA Super Cup mod Sevilla, som de besejrede i forlænget spilletid med et margin på 5-4.