Det er noget af et vildt rygte, der har ramt mange af de spanske medier her i weekenden. Flere af dem skriver nemlig, at hovedstadsklubben Real Madrid vil hente verden dyreste fodboldspiller Neymar tilbage til LA Liga. 

AF KRISTIAN PARIS

Real Madrid overvejer angiveligt lige nu om de er villige til at lægge i omegnen af 1,7 milliarder kroner på den tildligerge Barcelona og nuværende PSG-kantspiller.

Los Blancos ser ud til at ville have nyt blot ind i deres La Liga og Champions League trup, der sidste sæson vandt begge turneringer. Derfor gør de også klar til ankomsten af Vinicius fra næste sommer.
Dog meldes det også om, at de er villige til at smadre Neymars frikøbsklausul og hente ham til Real Madrid.

. (Photo by Miguel Schincariol/LatinContent/Getty Images)

Rygterne kommer fra den anerkendte spanske avis Marca. De bringer dem lige efter det er kommet frem, at den brasilianske landsholdsspiller har fortalt sin landsholdskammerat Marcelon, fra Real Madrid, at han fortryder, at han forlod Spanien i sommers. Desuden er det kommet frem, at hvis han forlader Park de Princes er det på grund af flere uoverenstemmelser mellem ham og manageren Unai Emery.

Efter mindre end seks måneder i Ligue 1, har Neymar allerede lavet 11 mål for de franske giganter – derfor synes det også usandsynligt, at han skulle forlade klubben i den nære fremtid. Men Real Madrid er altså klar på handlen og de overværer blot situationen i øjeblikket.

Real Madrids kaptajn, Sergio Ramos, er blevet spurgt om netop dette emne og til det siger han:
– Måske var det nemmere for ham at tage til PSG, istedet for Real Madrid. Der er naturligvis personlige grunde som vi aldrig kommer til at kende til, men jeg har allerede åbnet døren for ham, hvis han en dag ønsker at komme tilbage – jeg har et godt forhold til ham.