Af Anders Lang Jensen

Argentinske Sergio Aguero har siden sit skifte til engelske Manchester City i 2011 fra spanske Atletico Madrid været en kæmpestjerne hos englænderne. Men nu kan angrebsstjernen være på vej væk, idet manager-Guardiola øjner et vanvidsbytte.

Photo by James Baylis – AMA/Getty Images

Nu kører rygtemøllen igen i dag, og her meldes der om interesse fra netop Atletico Madrid i deres tidligere stjerne. Den spanske storklub vil hente Sergio Aguero hjem til Madrid for at danne et frontpar med Diego Costa og altså så Sergio Aguero. Det beretter The Sun.

Selvom Guardiola umiddelbart ikke ønsker, at sende argentinske Sergio Aguero væk fra Etihad Stadium i Manchester har madrilenerne en vis herre på holdkortet, som Guardiola dog gerne ser skifter den anden vej. Antoine Griezmann kan åbne op for en stor byttehandel.

Antoine Griezmann

Den franske angriber er et varmt navn hos Guardiola, og den spanske succestræner har et brændende ønske om at hente franskmanden til den i forvejen stjernespækkede trup. Ifølge avisen er den tidligere Barcelona-træner villig til at smide Sergio Aguero i puljen.

En kilde tæt på Atletico Madrid melder om interesse. Det er avisen The Sun, der citerer via kilden. ”Atletico har kontaktet Manchester City for at se, om der er en chance for at hente Sergio Aguero tilbage. Guardiola vil ikke af med ham, men er interesseret i Griezmann”.

”Guardiola er en stor fan af Griezmann, og Manchester City har på det seneste forhørt sig omkring en handel med franskmanden. Derfor kan der blive åbnet op for en handel. Der er interesse fra begge parter.”

26-årige Griezmann er også et varmt emne hos FC Barcelona og Manchester United.

 

LÆS OGSÅ: 

Anfield kalder: Liverpool henter dansk landsholdsstjerne!