Dødboldsituationer er efterhånden blevet en vigtig del af moderne fodbold, og mange trænere opfatter et frispark på kanten af felt, eller et hjørnespark som et halvt mål.

Før tiden blev frisparks og i det hele taget dødbolde, betragtes som held, hvis resultatet blev en scoring, men dette ændrede sig i David Beckham-tiden, som virkelig formåede af specialisere sig indenfor området.

På grund af netop dette, har mange fodboldspillere forsøgt at gøre kunsten efter, og gøre frisparksmålet til varemærket. Nogen har gjort det bedre end andre. Det engelske medie har samlet de bedste fem scoringer på fripark og dem bringer vi dig nu.

Læs også: Chelsea, Manchester City og Manchester United jagter engelsk forsvarsspiller – Budkrig under opsejling?

5. Ronaldinho vs England (2002)

Dette Ronaldinho-mål var intet mindre end pinligt for England og i særdeleshed målmand David Seaman, som fuldstændig lignede en klovn tilbage i 2002. Da målet blev scoret var der mange, der hævdede, at meningen med Ronaldinhos skud egentlig var at lave et indlæg, men dette har hovedpersonen efterfølgende selv afvist. Football Daily har taget den tidligere brasilianske superstjerne på ordet givet ham en plads på listen som nummer 5.

Læs også: Big spenders: Trænere der har brugt flest penge

https://youtu.be/WVWqGHsEVWo