Barcelona s præsident Josep Maria Bartomeu har indrømmet, at han ikke vil tøve med at hente en af Real Madrids spillere denne sommer. På trods af den årelange strid mellem de to klubber. 

Det drejer sig om den lille gæve og godt spillende midtbanespiller Isco. Hans fremtid har på det seneste været usikker – det har den været siden starten af sæsonen. Han har haft svært ved at få spilleminutter under den nye manager Julen Lopetegui og Santiago Solari. Faktisk har han endnu ikke startet inde i La Liga. Derfor er der nu rygter om, at spanieren kunne forlade hovedstaden til sommer.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

I et interview med med El Partidazo de COPE har Bartomeu insisteret på, at hans klub ville byde midtbanespilleren velkommen. “Hvis manageren efterspørger en spiller fra Real Madrid og denne ønsker at skifte, er der intet der stopper os i at hente vedkommende. ” slog han fast.

“Der er ingen aftale lige nu. Og det har der ikke været siden jeg ankom i 2010. ” fortsatte han.

Bartomeu ville dog ikke yderligere forklare om flere detaljer vedrørende Isco som potentiel Barcelona spiller til sommer.

Transfers mellem de to klubber sker meget sjældent. Men faktisk er der adskillige spillere der har spillet for begge klubber. Stjerner som Javier Saviola, Luis Enrique og Luis Figo har alle været på lønningslisten begge steder. Derudover kommer selveste Michael Laudrup også som en på listen…

Barcelona byder velkommen til Real Madrid på Camp nu på onsdag, når de to møder hinanden i den første kamp i den spanske pokalturnering Copa del Rey. Der kommer Isco højst sandsynligt til at spille fra start, eftersom han kun har været i startelleveren to gange i de seks cup kampe i denne sæson.