En ivrig Liverpool fan  tweetede nogle ret bemærkelsesværdig kommentarer under Liverpools kamp mod Arsenal, og hvad der endte med at være et meget uheldigt bet på en kamp – eller måske verdens dummeste bet – EVER.

Det var Jamie Sanderson fra den engelske avis Metro.co.uk, der faldt over Liverpool fanen, der gik under Twitter navnet “Alex the God”s noget bizarre udmeldinger i løbet af kampen mod Arsenal.

bet_1

Lidt overmodigt og med en lidt voldsom risiko for en begivenhed i enhver kamp – men specielt når det er en af verdens bedste offensive spillere statementet drejer sig om.

Kort tid efter Ozil scorede går det dog op for Liverpoolfanen Alex the God, at han var kommet til at lave en fejlagtig udmelding.

bet_2

Fair nok – det kan godt være bookmakerne ikke anerkender den slags fejl i udmeldinger, men vi kan jo alle komme til at lave en stavefejl fra Ozil til Giroud… Det kan Fodboldspilleren.dk sagtens sympatisere med og forstå. Vi har lavet næsten lige så store stavefejl.

I 91. minut scorer Giroud, og nu var der ikke meget andet for Alex the God at gøre end at komme med en sidste Tweet:

bet_3

Lektion lært: Uanset hvor overbevist du er om at dit hold vinder, så lad ikke din penis indgå som en del af et væddemål i udfaldet af kampen.

Kilde: Metro