Manchester United er overbevist om at de kommer til at hente ham. Men nu er der kommet en ny klub på banen. Det er den anden halvdel af Manchester, der er interesseret i den samme spiller. 

Det drejer sig om den engelske landsholdsspiller Harry Maguire, der meget vel kan blive verden dyreste englænder. Hvis altså han vælger City som sin kommende arbejdsgiver.

Han er i hvert flad blevet sat i forbindelse med begge Manchester klubber, der virker mere end interesseret i at hente den 26-¨rige englænder.

Maguire er virkelig vokset med opgaven som midstopper for Leicester City. Han har spillet sig på landsholdet og var en af de bærende kræfter for holdet sidste sommer under VM i Rusland. Hvis handlen skulle ske og han skulle tage til Manchester City, ville det være naturligt at sende klubbens anfører, Vincent Kompany, tilbage til barndomsklubben Anderlecht.

LEICESTER, ENGLAND – APRIL 07: Jamaal Lascelles of Newcastle United and Harry Maguire of Leicester City clash during the Premier League match between Leicester City and Newcastle United at The King Power Stadium on April 7, 2018 in Leicester, England. (Photo by Ross Kinnaird/Getty Images)

For nylig skrev Maguire dog under på en ny kontrakt med Leciester City. De modsatte sig et salg af spilleren og forlængede i stedet for at skræmme bejlerne væk. Nu har de dog svært ved at holde klubber fra ham.

Den engelske avis the Daily Mirror hævder, at Maguire er en del af en rekord som på 800 millioner kroner. Modsat skriver Evening Standard, at Manchester United næsten har landet handlet. Hvis han vælger City har han meget større chance for at vinde Premier League i fremtiden, hvorfor han formentlig vælger det.

Leicester kræver dog hele 900 millioner kroner for den engelske landsholdsspiller. Det er hverken City eller United klar til at bruge. Liverpool hentede Virgil van Dijk for 750 millioner kroner i januar 2018 – måske bliver den rekord slået denne sommer.

En bud krig kan opstå og den vinder City formentlig. De har brugt en formue på nye spillere siden Pep Guardiola kom til klubben i 2016. For eksempel betalte de hele 600 millioner kroner for Riyad Mahrez fra netop Leicester City. En spiller, der det meste af sidste sæson har siddet ret meget på bænken.