Der er ingen tvivl om, at verdens bedste fodboldspiller, Cristiano Ronaldo, kan noget på en fodboldbane. Dette viste han så sandelig også på træningsbanen i går, da Real Madrid-mandskabet skulle forbedre sig på søndagens modstander; Atletico Madrid.

Real Madrids største og bedste fodboldspiller hedder Cristiano Ronaldo og kan nogle helt vanvittige ting med fodbolden. Den portugisiske superstjerne rundede 500 mål i karrieren i midtugen og ser ikke ud til at kunne stoppes.

Læs også: Liverpools startopstilling mod Everton skriver historie

I aften møder han og resten af Real Madrid-holdet så den anden halvdel af Spaniens hovedstad, Atletico Madrid, i en kamp om Madrid. Atletico kan karakteriseres som lillebror og derfor plejer Real at trække sig sejrrigt ud af kampene om Madrid. Dette er dog begyndt at vende på det sidste og sidste sæson blev Atletico faktisk mestre i La Liga, foran ærkerivalerne og Barcelona.

Syge skills i forholdsvis simpel øvelse

Madrid-derbyet er Reals nye træner, Rafael Benitez’ første og derfor håber han naturligvis at vinde den prestigefyldte kamp i første forsøg. Bliver udfaldet en sejr til kongeklubben, er Benitez, Ronaldo og co. fortsat ubesejret.

Læs også: Diego Costas bror afslører: Diego har altid haft problemer med at styre sig

På den anden side, er Atletico et svækket hold, da midtbanegeneralen, Koke, er ude med en skade. Holdet med de hvid- og rødstriberede trøjer har naturlivis en gardering, men Koke næsten uerstattelig.

Begge hold trænede naturligvis i går, primært for at forbedre sig på modstanderen. Til denne træning viste Ronaldo sine evner med en fodbold i en forholdsvis simpel øvelse, som man på fodboldfagligt sprog kaldet ‘kant’. Det fungerer således, at to spillere er i midten, mens de resterende spillet danner en rundkreds omkring dem. De to ‘uheldige’ i midten skal så forsøge at få fat i bolden, og dem i rundkredsen det modsatte.

Se videoen herunder:

 

Ronaldo kan slå en af de rekorder som er en af hans 9 målsætninger i denne sæson. Læs artiklen om Ronaldos 9 mål på 9 måneder