Wayne Rooney har gjort sig negativt bemærket i medierne. Og det er ikke på grund af spillet på fodboldbanen, ba dum tss. Som videoen i artiklen herunder viser, slår den engelske landsholdsangriber en mand på kinden, så han falder om. Omstændighederne er dog lidt nogle andre end ved en gadeslagsmål. 

Den private virksomhed WWE, der primært har med wrestling at gøre, men også har store indtægter i forbindelse med film, musik og andre produkter, arrangerede for nyligt en wrestlingkamp.

Læs også: Top ti: Overvægtige fodboldspillere – Mølby er med på listen

I denne kamp var den internationale wrestler-stjerne Wade Barrett, til stede. Det var nemlig ham, der senere på aftenen blev udsat for Rooneys kraftfulde højrehånd.

Rooney fungerer som tilskuer til showet, fordi WWE gennem en længere periode har brugt kendte mennesker fra IKKE wrestler-verdenen som gæster i deres show, for at tiltrække flere tilskuere. Denne gang var det så Manchester United-angriberens tur, der senere skulle vise sig at få en hovedrolle.

Af en eller anden grund, vælger han at slå Barret i gulvet med en lussing.

Læs også: Sygt: Fem potentielle verdensstjerner fra Brasilien

Som de fleste ved, skal man måske lige overveje, hvor stærk Rooney i virkeligheden er. Det er jo sådan, at professionelle wrestlere er eksperter i at fake slag og skader. Se videoen herunder

https://www.youtube.com/watch?v=RjagjTPmbV4&feature=youtu.be