Af Anders Lang Jensen

Vores danske VM-håb for det danske fodboldlandshold Christian Eriksen er siden skiftet fra hollandske Ajax til engelske Tottenham vokset til en verdensklassespiller. Derfor er Europas største klubber ganske opmærksomme på den danske stjerne.

Christian Eriksen fejrer scoring

Specielt spanske FC Barcelona har Eriksen højt på ønskelisten, og de største spanske aviser har igennem længere tid fortalt om stor interesse fra Barcelonas side i Tottenham-stjernen. Efter spanske Andrés Iniestas afsked på Camp Nou bliver Eriksen endnu mere eftertragtet.

Nu kan en sensationel byttehandel komme på tale mellem de to klubber Barcelona og Tottenham. Der har på det seneste været rygter om, at Tottenham-manager Mauricio Pochettino er interesseret i at hente Barcelonas brasilianske midtbanespiller Rafinha, og det kan altså måske være med til at åbne op for et Eriksen-skifte.

 

I sidste sæson spillede Rafinha på en lejeaftale i Inter, og hvis det skal blive til en permanent aftale, skal Inter betale 260 millioner kroner til den catalanske storklub. Den slags skulle Inter ikke være interesseret i, og de håber enten på en ny lejeaftale eller en reduceret pris.

Tysk avis: Liverpool laver KÆMPESCOOP og køber Bayern-stjerne

Dermed er det langt fra sikkert, at Rafinha tørner ud for Inter igen, men det forlyder desuden også, at Barcelonas cheftræner Ernesto Valverde ikke har planer om at bruge den 25-årige spiller.

 

I stedet kan det altså blive til et skifte til Tottenham, og her kan Barcelona altså bruge den interesse på at lave en aftale omkring Christian Eriksen.

Christian Eriksen er tidligere blevet omtalt som en plan B for Barcelona af samme avis, hvis det ikke lykkes at hente Antoine Griezmann. Desuden har der også været lidt løsere rygter om, at både Real Madrid og Juventus vil have den danske landsholdsstjerne.

Se billedet: Afslører Liverpool deres nye stjerne her?