Engelske Manchester United har pengetanken i orden, og derfor er transfermarkedet en stor mulighed for konstant at forstærke sig i truppen. Den liste klubben arbejder ud fra, befinder der sig en dansker fra italiensk fodbold.

Af Anders Lang Jensen

 

22-årige Joachim Andersen har før været rygtet til forskellige store klubber. Et troværdigt medie mener nu at vide, at United vil gå benhårdt efter danskeren, hvis deres plan A skulle gå i vasken.

Manchester Uniteds interesse for Fiorentinas 21-årige serbiske forsvarstalent Nikola Milenkovic har længe været medierne bekendt. Derfor vil englænderne gerne hente den dygtige defensiv-profil.

Snart tilbage: Nasri gennemgår lægetjek i PL-klub!

‘The Red Devils’ har dog også en plan B klar ifølge Sky Italia. Skulle forhandlingerne med Fiorentina glippe, er Sampdorias danske Joachim Andersen nemlig Uniteds klare prioritet. De omgående har brug for en forsvarsspiller.

 

Der skulle dog ikke være fastsat en klar pris for danskeren endnu, der samtidig også heftigt sættes i forbindelse med både Juventus og Inter. Men rent økonomisk er der tale om store beløb indenfor dansk målestok hvis Andersen bliver solgt.

Interessen for Joachim Andersen er dog på alle måder fortjent, da danskeren indtil videre har haft en strålende sæson i det italienske. Han har spillet hvert eneste minut i indeværende sæson for Sampdoria. Han har tilmed præsteret på et enormt højt niveau sammen med sit mandskab.

De Gea forlader Old Trafford: Her er Uniteds stjerne-afløser!