Af Anders Lang Jensen

Så er der mere end godt nyt til alle os, der elsker FIFA. Der kommer nemlig inden alt for længe til at komme nyt vedrørende en ny session i spillet, som producenten EA Sports vil lancere inden længe.

Der kommer ifølge flere medier en udgave af Word Cup 2018 i spillet, som automatisk bliver en del af FIFA 18 blot med en lille opdatering til spillet. Til sommer sparkes den længe ventede slutrunde i gang i Rusland, og FIFA varmer os alle sammen op.

Ifølge mediet Goal vil det nye gamemode med navnet Word Cup 2018 udkomme en gang i løbet af foråret. VM-spillet vil blive en del af PS4, Xbox One, Nintendo Switch og Microsoft Windows. Og hvis du synes, du har set noget lignende før, så har du muligvis ret.

FIFA 14

For tilbage i 2014 lancerede FIFA også en udvidet version af Ultimate Team til dengang FIFA 14. Her kunne man spille med VM-holdene som en opvarmning til 2014-slutrunden i Brasilien. En slutrunde Tyskland i den virkelige verden endte med at vinde efter finalesejren over Argentina.

LÆS OGSÅ: 

Klub troede de hentede stjerne: Wikipedia havde falske oplysninger!

 

Spilversionen i FIFA 14 fik stor succes, og nu forventes det nye 2018-spil at blive endnu bedre. Samarbejdspartneren til EA Sports, Frostbite, vil nemlig gøre det nye Word Cup 2018 i FIFA til en helt vild og ny gamemode. Vi kan altså forvente os en stor nyhed i løbet af foråret.

Vi skal alle sammen holde nøje øje med, hvad der kommer til at røre på sig omkring EA Sports i den kommende tid. Der vil udkomme en endnu uvis form for Word Cup 2018 i FIFA, og det kan da kun blive fantastisk. Der er ingen tvivl om, at EA Sports og Frostbite har planlagt det nøje.

LÆS OGSÅ: 

WHAT?: Liverpool vil have ENDNU en Monaco-stjerne